Skip to content

Autobelettering

Autobelettering voor meer zichtbaarheid

Het effect van autobelettering wordt nog steeds onderschat. Het aantal contactmomenten is enorm en kan zelfs oplopen tot enkele duizenden per dag. Met zoveel contactmomenten is het wel zaak dat de juiste boodschap wordt overgebracht en de uitstraling beslist vernieuwend en verrassend mag zijn. Het gaat hierbij om net dat beetje extra. Wij verrassen u graag met een ontwerpvoorstel waarmee u jarenlang voor de dag komt.

Contact opnemen

Autobelettering voor meer zichtbaarheid

Autobelettering is de perfecte manier om uw bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen. Waar u ook bent, onderweg naar de klant of stilstaand op een parkeerplek, overal kunt u contactmomenten met de doelgroep creëren. Hierbij is het van belang dat uw ontwerp er representatief uitziet en uitstraalt wat u voor de klant betekent. Autobelettering is op verschillende manieren toe te passen, van het toevoegen van uw bedrijfslogo en contactgegevens tot het aanbrengen van een opvallende fullcolour afbeelding. 

Wij denken graag met u mee om uw zichtbaarheid een boost te geven. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van autoreclame brengen wij de juiste boodschap over. Om een duurzame autobelettering te garanderen, waar u jarenlang van geniet, gebruiken we uitsluitend hoge kwaliteit folies van AVERY en 3M.

Uw bedrijfsauto ingepakt met Carwrapping

Carwrapping betekent letterlijk het inpakken van uw bedrijfsauto. Hierdoor creëert u een totaal nieuwe uitstraling, zonder dat de auto hoeft te worden overgespoten. Onze signmakers werken met speciale, hoogstaande wrapfolie die door 3M en Avery ontwikkeld is en die extreem vervormbaar is. De carwrap folies worden moeiteloos aangebracht op de vormen van de auto. Dit geldt ook voor spiegels en bumpers. Het bijkomende voordeel van carwrapping is de lange levensduur, de eindeloze mogelijkheden en zorgt er bovendien voor dat de originele lakkleur jarenlang beschermd is. Uw bedrijfsauto is onder andere beschermd tegen steenslag, krassen en weersomstandigheden.

Met carwrapping geeft u de bedrijfsauto een geheel eigen touch, een specifiek design of een trendkleur naar keuze. De toepassing van de wrap bepaalt u zelf. Moet uw voertuig fullbody gewrapt worden, voor de helft of gedeeltelijk? U kunt zelfs carwrapping combineren met een strakke autobelettering. Carwrapping is niet alleen een geweldige manier om uw bedrijfsauto’s in huisstijl te brengen. Deze manier van autoreclame is ook perfect voor bakwagens, bedrijfsbussen, vrachtwagen en trailers. Hierdoor is uw volledige wagenpark klaar voor vele contactmomenten. Bent u de carwrap na enige tijd zat? De wrap is altijd weer te verwijderen, zodat de auto zijn originele kleur terug krijgt.

Voordelen Carwrapping:

De originele laklaag blijft goed beschermd tegen schade van buitenaf

Wrapfolie is gemakkelijk te verwijderen en vervangbaar

Elk ontwerp is mogelijk, mat kleur, metallic of een full colour print

Bedrijfsbus belettering

Uw bedrijfsbus belettering is de perfecte manier om uw bedrijfsnaam overal kenbaar te maken. Onderweg naar een klant, stilstaand op parkeerplekken of geparkeerd op uw bedrijfsterrein, het aantal contactmomenten zijn enorm. Hierbij is het van belang dat u de juiste boodschap overbrengt en een herkenbare uitstraling achterlaat. Van het vertonen van uw logo en contactgegevens tot een fullwrap van uw voertuig, het bestickeren van uw bedrijfsbus staat en valt bij een goed doordacht ontwerp. Wij verrassen u graag met een ontwerpvoorstel. Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat uw autoreclame jarenlang meegaat.

Bakwagen belettering

Het beletteren van uw bakwagen is een optimale manier voor het verhogen van uw naamsbekendheid. Zowel onderweg als op locatie valt u op met uw herkenbare wagen. Laat uw bedrijf op een professionele manier aan de doelgroep presenteren en laat een onvergetelijke eerste indruk achter. Dankzij onze kwalitatieve folies en vakmanschap geniet u jarenlang van een origineel en duurzaam ontwerp. Wilt u de bakwagen gedeeltelijk laten bestickeren of gaat u voor een volledige full-colour carwrap?

Uw auto laten beletteren?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Contact opnemen