Skip to content

Gevelreclame

Laat buiten zien waar u binnen mee bezig bent.

 Dat is de kracht van gevelreclame. De gevel van uw pand is een opvallend visitekaartje voor uw bedrijf. Met een goed doordacht ontwerp maakt u een onvergetelijke eerste indruk. Hierbij draait het allemaal om herkenbaarheid en zichtbaarheid. Gevelreclame moet sluiten op uw huisstijl en bijdragen aan de gewenste uitstraling. Wij vertalen uw huisstijl naar een perfect passende uiting op of tegen uw gevel. Alle aspecten zoals; verlicht of onverlicht, maatvoering, positie, vorm, techniek, materiaalkeuze en eventuele vergunningen nemen wij mee in ons vrijblijvende ontwerpvoorstel. Wij komen graag bij u langs om ter plaatse de situatie te inventariseren.

Contact opnemen
Verlichte gevelreclame

Zet uw bedrijf in de schijnwerpers met verlichte gevelreclame. Met reclamedragers als doosletters en lichtbakken is uw pand ook ’s avonds niet te missen. Wijs klanten, relaties, bezoekers en voorbijgangers de weg naar uw mooie bedrijfspand. Doordat lichtreclame op maat wordt gemaakt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Met doosletters in uw gekozen lettertype en oplichtende kleuren van uw huisstijl creëert u een unieke bedrijfsgevel. Of ga voor een brede lichtbak waar uw bedrijfsnaam sfeervol in terugkomt. Een lightbox is zelfs in de vorm van uw logo te maken. Dankzij de ingebouwde ledverlichting zet u op duurzame wijze uw bedrijf op de kaart.

Gevelreclame zonder verlichting

Sluit lichtreclame niet aan op uw huisstijl? En hecht u minder waarde aan zichtbaarheid in de avond? Dan zijn overlichte reclamedragers zoals freesletters, gevelborden of een opvallende raamsticker een schot is de roos. Laat op unieke wijze de bedrijfsnaam en beeldmerk in strakke freesletters uitvoeren. Met een vrijheid in materialen, van dibond tot forex, creëren we een passende reclamedrager voor uw bedrijfsgevel. Moet de reclame juist één krachtig geheel vormen? Dan komt de kracht van een gevelbord om de hoek kijken. Laat uw logo of reclameboodschap in de gewenste vorm frezen en verras uw klanten met unieke gevelreclame. Moet uw bedrijfspand meer opvallen? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Ook gevelreclame op je pand?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Contact opnemen