Verkiezing Meest Sympathieke Ondernemer

VBNO-lid Martini Business organiseert elk jaar de verkiezing voor de Meest Sympathieke Ondernemer. Onder de genomineerden verschillende VBNO-leden.

Zou het komen doordat de VBNO zo’n sympathieke vereniging is of het gebied zo sympathiek? Feit is dat er op de lijst van de genomineerden een mooi aantal VBNO-leden staan vermeld. In alfabetische volgorde (op voornaam) gaat het om Alexander Bleker van Syplon (ook bestuurslid VBNO), Geeske Smit van De Marktslager, Henk de Haan van Henk Evenement’n en Jacquelina Bleker van Jump XL.
De verkiezing vindt plaats op woensdag 7 december in Kinepolis, Boumaboulevard 53 in Groningen. De bijeenkomst begint om 19.00 en eindigt om 23.30 uur.  Aanmelden voor deze feestelijke gebeurtenis en stemmen op één van de genomineerden kan via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *