Innovation Area op PSI 2017

Innovatieve en creatieve oplossingen voor alledaagse problemen, die zijn te vinden in de nieuwe ‘Innovation Area’ tijdens PSI 2017. Deze Europese vakbeurs voor de promotionele producten sector vindt plaats in Düsseldorf van 10 t/m 12 januari.  

Behrendt und Rausch
Behrendt und Rausch

In deze Innovation Area is bijvoorbeeld het PSI Design Forum te vinden, waar verschillende ontwerpers hun oplossingen laten zien in de vorm van promotionele producten. Dit gebied is te vinden in hal 12, stand L50.

Textiel

Overigens wordt op PSI het meest gezocht naar textiel. Meer dan 40 procent van de bezoekers die een bezoek brengen aan deze beurs, geeft aan geïnteresseerd te zjin in textiel. Zowel de Textile Area als Textile Finishing Area in hal 10 wordt de komende editie uitgebreid. Fabrikanten, groothandels en textielveredelaars/-decorateurs tonen hier hun collecties en technologie.

Van jackets, mutsen, sjaals, polo’s, handdoeken, T-shirts, werkkleding en -schoenen, zitzakken, paraplu’s, bodywarmers tot overhemden en tassen. Allerlei items zijn hier te vinden. Tegelijkertijd is te zien hoe deze producten kunnen worden voorzien van een logo of andere bedrukking, middels zeefdruk, transferdruk, digitaal printen of borduren.

Aan PSI 2016 namen 932 exposanten deel, afkomstig uit 38 landen. In totaal bezochten 16.810 bezoekers deze beurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *